Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizi daha da güzelleştirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” – GÜNDEM

0

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, liderlerin istek ve önerilerini dinledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı liderlerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan İbrahim Sandıkçı, muhtarlarla uzun süre sohbet ederek, onlarla yakından ilgilenerek, ilçede planlanan ve planlanan faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik’te her alanda çalışmaların devam ettiğini, her fırsatta patronlarla bir araya gelerek onların istek ve önerilerini dinlediklerini söyledi.

İstek ve öneriler dinlendi

Her fırsatta ilçe liderlerinin yanında yer aldıklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’in tüm alanlarında yürütülen çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini kaydetti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Muhtar kardeşlerimizle her fırsatta bir araya geliyor, istek ve önerilerini dinliyoruz. İlçemize en kaliteli hizmetleri verme çabamızda muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. İlçemizi daha da güzelleştirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Görevlerini özveriyle sürdüren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ev sahipliğinde ve Canik Kent Konseyi üyelerinin huzurunda düzenlenen toplantıya YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, YEDAŞ Dağıtım Başkanı Ümit Yaşar Kışla, YEDAŞ Koordinatörleri, YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Emin Uğur Asan, Canik Dernek Başkanı Muhtarlar Ahmet Genç ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber